Selecteer een pagina

Over Ons Webdesign & SEO Marketing Bureau

Rank Higher is een Professioneel Webdesign Bedrijf en SEO Marketing Bureau. Vertel ons over uw Project en uw Wensen!

Bedrijfsnaam & Adres

Rank Higher Marketing
Van Asch van Wijckstraat 55
3811 LP Amersfoort, Nederland

Bedrijf Registratie

Kamer van Koophandel: 83988114

BTW-Nummer: NL863059223B01

Contact Gegevens

Neem contact op en ontvang een snelle reactie.

Stuur een e-mail via ons Contact Formulier.

Nieuwe Kantoorlocatie in Amersfoort

Rank Higher Marketing, Van Asch van Wijckstraat 55, 3811 LP Amersfoort, Nederland (Bezoekadres, Post- en Registratieadres).

Op zoek naar SEO Amersfoort of Marketing Bureau Amersfoort? Of toch naar Webdesign Amersfoort? Neem direct contact op!

Ons Team van Digitale Specialisten

Sander Bax

Sander Bax

Founder & Marketing Director

Sander is Medeoprichter en SEO Marketing Directeur bij Rank Higher. Hij is een SEO Specialist met meer dan 10 jaar ervaring in Digitale Marketing. Hij heeft een passie om bedrijven hoger te laten komen in Google, wat hij de afgelopen 10 jaar heeft bestudeerd en beoefend. Sander heeft een diploma in Business Management, een BA of Social Work en spreekt Engels, Nederlands en Duits. 

Christana Bax

Christana Bax

Founder & Creative Director

Christana is Medeoprichter en Webdesign Directeur bij Rank Higher. In de loop der jaren heeft ze een mooi Webdesign Portfolio opgebouwd. Voor de oprichting van Rank Higher, was ze een Top Presterende Sales Ambassadeur bij de miljarden bedrijven Richemont en Tesla in Amsterdam. Ze studeerde Taal, Cultuur & Geschiedenis aan Excellence Universiteit van Tübingen en spreekt zowel Engels als Duits.

Cansu Özdemir

Cansu Özdemir

Tekstschrijver, Nederlands

Cansu is een Freelance Nederlandse Testschrijver en SEO Content Specialist bij Rank Higher met meer dan 5 jaar Professionele Ervaring in SEO Tekstschrijven en ‘Creative Copywriting’. Ze schrijft geweldige Website Teksten en SEO Content voor onze Nederlandse klanten. Cansu heeft geschreven voor merken als Adidas, Tommy Hilfiger en De Bijenkorf. Ze deed een BA in Communicatie in Amsterdam, Nederland.

Kylie Gula

Kylie Gula

Tekstschrijver, Engels

Kylie is Freelance Specialist in het Schrijven van Engelse Artikelen bij Rank Higher. Ze komt uit Vancouver, Washington in de Verenigde Staten en Engels is dus haar moedertaal. Kylie werkte voorheen 8 jaar bij Fischer Investments, haar laatste functie daar was Regional Sales Associate Group Manager. Ze heeft een BA in Personeels Psychologie van de Washington State University, Verenigde Staten.

Corinna Seitz

Corinna Seitz

Tekstschrijver, Duits

Corinna is onze Freelance Duitse Website en SEO Textschrijver. Ze heeft Academische Schrijfervaring & Professionele Schrijfervaring in het maken van Duitse, SEO Geoptimaliseerde Website Teksten. Ze houdt van schrijven en behaalde haar Bachelor of Science in Economics met een Specialisatie in Marketing aan de Goethe Universiteit in Frankfurt, Duitsland.

Frank Coutinho

Frank Coutinho

SEO Linkbuilding Specialist

Frank is Freelance Linkbuilding Specialist bij Rank Higher met meer dan 5 jaar ervaring in Search Engine Optimization (SEO). Eerder werkte hij als Online Marketing Specialist bij de SEO Marketing Agency Ranking Rescuer in Toronto, Canada. Frank is gecertificeerd in Google Ads en Google Analytics. Hij heeft ook een BA of Commerce van Ryerson University, Toronto.

Spencer Garner

Spencer Garner

Keyword Research Specialist

Spencer is een Zeer Ervaren Specialist op het gebied van Zoekwoorden Onderzoek. Hij heeft 12 jaar Werkervaring in Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Online Marketing met een Expertise en Specialisatie in Zoekwoorden Onderzoek. In de afgelopen 12 jaar heeft Spencer talloze Zoekwoorden Onderzoeken gedaan voor voor Zakelijke Klanten en Freelance voor Rank Higher.

Fahad Baig

Fahad Baig

Front-end Web Developer

Fahad is een ervaren Freelance Front-end Website Ontwikkelaar en is zeer bedreven in PHP, JavaScript, CSS en HTML5. Hij is ook Gespecialiseerd in WordPress Ontwikkeling, Snelheids Optimalisatie en Bugfixing. Hij heeft zowel een Bachelor als een Master in Software Engineering behaald aan de University of Engineering and Technology van Taxila.

Hoe is Rank Higher anders?

Rank Higher is een SEO Marketing en Webdesign Bureau dat zich richt op het Beste Resultaat! Wanneer u ons inhuurt, krijgt u niet alleen SEO Marketing of Webdesign Diensten. Met onze SEO Marketing Pakketten zal u ook daadwerkelijk Hoger in Google Komen. Met onze Webdesign Diensten heeft u in minder dan een maand een Moderne, Geoptimaliseerde en Professionele WordPress Website of Shopify Webshop!

Onze Waarden

Resultaat Gericht

Wij zijn Rank Higher. We doen niet alleen aan Search Engine Optimization (SEO). We doen Effectieve SEO Marketing. We laten uw bedrijf dus ook Daadwerkelijk Hoger in Google Komen.

Bij ons investeerd u alleen in wat u nodig heeft. We richten ons uitsluitend op SEO Marketing waardoor uw daadwerkelijk Hoger in Google zal komen. We verspillen geen tijd aan dingen die u niet helpen. Het resultaat is meer website bezoekers, klanten, omzet en winst.

We ontwikkelen en ontwerpen ook Geoptimalisseerde, Moderne en Professionele Websites en Webshops die we in minder dan een maand ontwikkelen. Alle Websites en Webshops die we Maken zijn Professionele Zakelijke Websites. Dit houdt in dat ze gericht zijn op het verkrijgen en behouden van website bezoekers, en het omzetten van bezoekers in leads, verkopen, klanten en omzet!

Specialisatie

Rank Higher is een zeer gespecialiseerd Webdesign en SEO Marketing Bureau.

Binnen de Marketing is er Online Marketing. Binnen Online Marketing is er Search Engine Optimization (SEO) ofwel SEO Marketing. Daar richten we ons op. Binnen ons SEO-team hebben we Ultra Gespecialiseerde SEO Professionals, zoals een Link Building Specialist, Content Marketing Specialisten en een Keyword Research Specialist.

Daarnaast zijn we WordPress Specialist voor het maken van websites en Shopify Specialist voor het maken van webshops. We gebruiken enkel deze twee meest kwalitatieve en gebruiksvriendelijke platformen. Op het gebied van Webdesign richten we ons enkel en alleen op het maken van Geoptimaliseerde, Professionele en Moderne Websites voor Bedrijven en Organisaties.

Wij zijn in staat om deze Hoge Wwaliteit Webdesign te bieden omdat we gespecialiseerd zijn in User Experience (UX) Design, Sales Copy Writing en Content Marketing, Conversion Rate Optimisation (CRO) en Search Engine Optimisation (SEO). Alle websites die wij maken zijn dus gericht op het verkrijgen en behouden van website bezoekers, en het converteren van bezoekers in leads, verkopen, klanten en omzet! 

Uitmuntendheid

We streven naar Absolute Uitmuntendheid en Excellence bij Rank Higher. We zijn niet alleen uiterest gespecialiseerd en bekwaam in SEO Marketing en Webdesign. We geven elk project ook daadwerkelijk 100%. Daarnaast streven wij naar uitmuntendheid in klantcommunicatie. We behandelen u met vriendelijkeheid en respect, een heldere en beleefde communicatie en een professionele houding. 

We bieden uitmuntendheid in ons SEO Marketing en Webdesign werk. Dit zie je onder andere terug in de hoge kwaliteit van de teksten die we schrijven, de websites die we maken en de links die we bouwen. Onze SEO Marketing zorgt daadoor voor daadwerkelijke top resultaten. We boeken indrukwekkende SEO resultaten voor onze klanten en laten uw bedrijf daadwerkelijk Hoger in Google komen. Onze websites worden ontworpen en gebouwd met de ijver, het vakmanschap en perfectionisme van een kunstenaar. 

Ontvang Gratis SEO of Webdesign Consult

Rank Higher is een Professioneel Webdesign Bedrijf en SEO Marketing Bureau. Vertel ons over uw Project en uw Wensen!