Online Marketing Bureau Amersfoort e.o. | Google Ads & SEO Amersfoort

Rank Higher is Online Marketing Bureau in Amersfoort. U kan bij ons terecht voor Google Ads en SEO in Amersfoort. Verder zijn we ook in heel Nederland actief. Vertel ons uw Wensen!

Bedrijfsnaam & Adres

Rank Higher Marketing
Van Asch van Wijckstraat 55
3811 LP Amersfoort, Nederland

Bedrijf Registratie

Kamer van Koophandel: 83988114

BTW-Nummer: NL863059223B01

Contact Gegevens

Neem contact op en ontvang een snelle reactie.

Stuur een e-mail via ons Contact Formulier.

Nieuwe Kantoorlocatie in Amersfoort

Rank Higher Marketing, Van Asch van Wijckstraat 55, 3811 LP Amersfoort, Nederland (Bezoekadres, Post- en Registratieadres).

Ons Team van Digitale Specialisten

Sander Bax

Sander Bax

Founder & Marketing Director

Sander is Medeoprichter en SEO Marketing Directeur bij Rank Higher. Hij is een SEO Specialist met meer dan 10 jaar ervaring in Digitale Marketing. Hij heeft een passie om bedrijven hoger te laten komen in Google, wat hij de afgelopen 10 jaar heeft bestudeerd en beoefend. Sander heeft een diploma in Business Management, een BA of Social Work en spreekt Engels, Nederlands en Duits.
Christana Bax

Christana Bax

Founder & Creative Director

Christana is Medeoprichter en Webdesign Directeur bij Rank Higher. In de loop der jaren heeft ze een mooi Webdesign Portfolio opgebouwd. Voor de oprichting van Rank Higher, was ze een Top Presterende Sales Ambassadeur bij de miljarden bedrijven Richemont en Tesla in Amsterdam. Ze studeerde Taal, Cultuur & Geschiedenis aan Excellence Universiteit van Tübingen en spreekt zowel Engels als Duits.

Cansu Özdemir

Cansu Özdemir

Tekstschrijver, Nederlands

Cansu is een Freelance Nederlandse Testschrijver en SEO Content Specialist bij Rank Higher met meer dan 5 jaar Professionele Ervaring in SEO Tekstschrijven en ‘Creative Copywriting’. Ze schrijft geweldige Website Teksten en SEO Content voor onze Nederlandse klanten. Cansu heeft geschreven voor merken als Adidas, Tommy Hilfiger en De Bijenkorf. Ze deed een BA in Communicatie in Amsterdam, Nederland.
Kylie Gula

Kylie Gula

Tekstschrijver, Engels

Kylie is Freelance Specialist in het Schrijven van Engelse Artikelen bij Rank Higher. Ze komt uit Vancouver, Washington in de Verenigde Staten en Engels is dus haar moedertaal. Kylie werkte voorheen 8 jaar bij Fischer Investments, haar laatste functie daar was Regional Sales Associate Group Manager. Ze heeft een BA in Personeels Psychologie van de Washington State University, Verenigde Staten.
Corinna Seitz

Corinna Seitz

Tekstschrijver, Duits

Corinna is onze Freelance Duitse Website en SEO Textschrijver. Ze heeft Academische Schrijfervaring & Professionele Schrijfervaring in het maken van Duitse, SEO Geoptimaliseerde Website Teksten. Ze houdt van schrijven en behaalde haar Bachelor of Science in Economics met een Specialisatie in Marketing aan de Goethe Universiteit in Frankfurt, Duitsland.
Frank Coutinho

Frank Coutinho

SEO Linkbuilding Specialist

Frank is Freelance Linkbuilding Specialist bij Rank Higher met meer dan 5 jaar ervaring in Search Engine Optimization (SEO). Eerder werkte hij als Online Marketing Specialist bij de SEO Marketing Agency Ranking Rescuer in Toronto, Canada. Frank is gecertificeerd in Google Ads en Google Analytics. Hij heeft ook een BA of Commerce van Ryerson University, Toronto.
Spencer Garner

Spencer Garner

Keyword Research Specialist

Spencer is een Zeer Ervaren Specialist op het gebied van Zoekwoorden Onderzoek. Hij heeft 12 jaar Werkervaring in Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Online Marketing met een Expertise en Specialisatie in Zoekwoorden Onderzoek. In de afgelopen 12 jaar heeft Spencer talloze Zoekwoorden Onderzoeken gedaan voor voor Zakelijke Klanten en Freelance voor Rank Higher.
Fahad Baig

Fahad Baig

Front-end Web Developer

Fahad is een ervaren Freelance Front-end Website Ontwikkelaar en is zeer bedreven in PHP, JavaScript, CSS en HTML5. Hij is ook Gespecialiseerd in WordPress Ontwikkeling, Snelheids Optimalisatie en Bugfixing. Hij heeft zowel een Bachelor als een Master in Software Engineering behaald aan de University of Engineering and Technology van Taxila.

Hoe is Rank Higher anders?

Rank Higher is een Online Marketing Bureau in Amersfoort dat zich richt op het Beste Resultaat! Wanneer u ons inhuurt, doen wij niet zomaar SEO Marketing of Google Ads. Met onze SEO Amersfoort en Google Ads in Amersfoort zal u ook daadwerkelijk Hoger in Google Komen, voor meer bezoekers, omzet en winst!

Onze Waarden

Resultaat Gericht
Wij zijn Rank Higher. We doen niet alleen aan Search Engine Optimization (SEO). We doen Effectieve SEO Marketing. We laten uw bedrijf dus ook Daadwerkelijk Hoger in Google Komen.

Bij ons investeerd u alleen in wat u nodig heeft. We richten ons uitsluitend op SEO Marketing waardoor uw daadwerkelijk Hoger in Google zal komen. We verspillen geen tijd aan dingen die u niet helpen. Het resultaat is meer website bezoekers, klanten, omzet en winst.

We ontwikkelen en ontwerpen ook Geoptimalisseerde, Moderne en Professionele Websites en Webshops die we in minder dan een maand ontwikkelen. Alle Websites en Webshops die we Maken zijn Professionele Zakelijke Websites. Dit houdt in dat ze gericht zijn op het verkrijgen en behouden van website bezoekers, en het omzetten van bezoekers in leads, verkopen, klanten en omzet!

Specialisatie
Rank Higher is een zeer gespecialiseerd Webdesign en SEO Marketing Bureau.

Binnen de Marketing is er Online Marketing. Binnen Online Marketing is er Search Engine Optimization (SEO) ofwel SEO Marketing. Daar richten we ons op. Binnen ons SEO-team hebben we Ultra Gespecialiseerde SEO Professionals, zoals een Link Building Specialist, Content Marketing Specialisten en een Keyword Research Specialist.

Daarnaast zijn we WordPress Specialist voor het maken van websites en Shopify Specialist voor het maken van webshops. We gebruiken enkel deze twee meest kwalitatieve en gebruiksvriendelijke platformen. Op het gebied van Webdesign richten we ons enkel en alleen op het maken van Geoptimaliseerde, Professionele en Moderne Websites voor Bedrijven en Organisaties.

Wij zijn in staat om deze Hoge Wwaliteit Webdesign te bieden omdat we gespecialiseerd zijn in User Experience (UX) Design, Sales Copy Writing en Content Marketing, Conversion Rate Optimisation (CRO) en Search Engine Optimisation (SEO). Alle websites die wij maken zijn dus gericht op het verkrijgen en behouden van website bezoekers, en het converteren van bezoekers in leads, verkopen, klanten en omzet!

Uitmuntendheid
We streven naar Absolute Uitmuntendheid en Excellence bij Rank Higher. We zijn niet alleen uiterest gespecialiseerd en bekwaam in SEO Marketing en Webdesign. We geven elk project ook daadwerkelijk 100%. Daarnaast streven wij naar uitmuntendheid in klantcommunicatie. We behandelen u met vriendelijkeheid en respect, een heldere en beleefde communicatie en een professionele houding.

We bieden uitmuntendheid in ons SEO Marketing en Webdesign werk. Dit zie je onder andere terug in de hoge kwaliteit van de teksten die we schrijven, de websites die we maken en de links die we bouwen. Onze SEO Marketing zorgt daadoor voor daadwerkelijke top resultaten. We boeken indrukwekkende SEO resultaten voor onze klanten en laten uw bedrijf daadwerkelijk Hoger in Google komen. Onze websites worden ontworpen en gebouwd met de ijver, het vakmanschap en perfectionisme van een kunstenaar.

UITSTEKEND
8 recensies op
Johannes Fürsattel
Johannes Fürsattel
12/07/2023
I had a consulting session with Sander Bax from Rank Higher and his advice helped me a lot! Now after the implementation I rank on the first page with my website for the relevant keyword. I can really recommend his SEO/SEA services to any local business.
Daniel Chelihi
Daniel Chelihi
31/08/2022
Top bedrijf en een hele fijne samenwerking, zeer professioneel op het gebied van marketing.
David Gasser
David Gasser
11/11/2021
Great service and webdesigning! Had 2 custom-made websites made by Rank Higher and can highly recommend them! Very fast and excellent work.
Ben Kroeske
Ben Kroeske
09/11/2021
Great team to work with. They take time to have clear understanding of your business and work diligently to create solutions for your business with excellence.
Ingmar Rietveld
Ingmar Rietveld
04/11/2021
Sinds we met Rank Higher werken is de vindbaarheid aanzienlijk toegenomen! Plezierig bedrijf!
Betty Koomen
Betty Koomen
03/11/2021
Wij als salon hebben een goede samenwerking met Rank Higher gehad. Er is nu veel meer inzicht op de verschillende mogelijkheden voor onze salon waardoor wij nu onder andere meer boekingen hebben! Goede communicatie, excellent en professioneel. Wij zijn als salon erg tevreden!
Evie Smit
Evie Smit
03/11/2021
Ik heb prettig samengewerkt met Rank Higher. Heel professioneel, komt afspraken na en is duidelijk in de communicatie. Mijn website wordt nu beter gevonden door Google en er is meer traffic. Aanrader!
Basjan Rietveld
Basjan Rietveld
03/11/2021
Super ervaring! Rank Higher heeft in korte tijd de bezoekersaantallen van mijn website een enorme boost gegeven. Ze weten precies wat nodig is om resultaat te halen. Resultaten waren boven verwachting. Sanders kennis van SEO in combinatie met zijn inzicht in marketing zorgen ervoor dat hij zowel technisch als strategisch een heel waardevolle samenwerking biedt. Bovendien geeft hij een grondige en inzichtelijke terugkoppeling van de uitgevoerde werkzaamheden.

Ontvang Gratis SEO / Google Ads Consult

Rank Higher is een Online Marketing Bureau in Amersfoort. Wij bieden de diensten SEO Amersfoort en Google Ads Amersfoort, ook in heel Nederland aan. Vertel uw Wensen!